Choď na obsah Choď na menu
 

O naj kamoškách

Boli raz dve naj kamošky.. Volali sa Kika a Katka.. Spoznali sa v 1 triede ZŠ.. Až do 5 triedy boli Naj kamošky ale zrazu (BUM TRESK) a ich kamaratstvo sa rozpadlo... jedna začala nadavať druhej.. ta druha zasa prvej a stale tak az do 7 triedy ZŠ.. Vtedy sa zasa spriatelili a boli naj kamošky stále.. aj keď boli veľké a káždá mala svoje dieťa tak stále boli spolu až do smrti.

Ponaučenie: Nikdy neopúšťaj svoju naj kamošku keď s nikým sa nemaš baviť

animaatjes-bff-41288.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Nevzdajto bojuj o ten svôj život!

ema stankovičová,18. 5. 2014 13:19

Jedno z troch detí školského veku, ktoré sa zranili v sobotu pri dopravnej nehode u Krhová na Blanensku, v nemocnici zomrelo. Záchranári chlapca po havárii resuscitovali a vrtuľník ho v kritickom stave previezol do nemocnice v Brne. Ťažkým zraneniam ale dieťa podľahlo. ČTK to dnes povedala hovorkyňa Fakultnej nemocnice Brno Anna Mrázová.
Nehoda sa stala krátko pred 13:00 a podľa Jednotného systému dopravných informácií spôsobila kolaps. Cesta bola uzavretá v oboch smeroch približne do 16:45, skratka trasa viedla cez Lysice.

Havária sa stala na kopci pred krhovskou čerpacou stanicou. Škoda Superb, v ktorej cestoval vodič s tromi chlapcami, prešla do protismeru, kde sa stretla s Renaultom. Cestovali v ňom vodič s jedným dospelým spolujazdcom.

Vyšetrovanie príčin nehody ešte neskončilo, policajti zatiaľ podľa hovorkyne Ivy ŠEBKOVÁ nemohli vypočuť účastníkmi nehody, kvôli zdravotnému stavu nevykonali ani dychovú skúšku u vodičov.